آقای دکتر مرتضی محمدنوری هیات علمی دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر به سمت به عنوان رئیس اداره یادگیری تلفیقی و تولید محتوای مرکز منصوب شدند.

نظر به مراتب تعهد و تجربیات ارزنده جناب عالی و سوابق قبلی در راستای آموزش مؤثر و نوین به موجب این حکم داخلی با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان رئیس اداره یادگیری تلفیقی و تولید محتوای مرکز منصوب می‌شوید.

امید است با توکل به پروردگار متعال و با همکاری کلیه ارکان مرکز ضمن سازماندهی لازم به منظور نوآوری و ارتقا کیفیت خدمات و موارد مرتبط با سمت مربوطه، مرکز را یاری نمائید و در امور محوله به شرح زیر موفق و موید باشید.

۱- برنامه ریزی جهت ترویج، گسترش و به کار گیری یادگیری تلفیقی به عنوان یک ضرورت در همه امور یاددهی دانشگاه

۲- ارتقا کیفیت یادگیری تلفیقی فعلی دانشگاه با مدیریت عملکرد این دوره‌ها (شامل سیاست گذاری، برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی)

۳- تولید محتوای کیفی از اساتید ارزشمند دانشگاه تهران

۴- تبدیل اداره تولید محتوای مرکز به مرجع تخصصی تولید محتوا برای دوره‌های رسمی، دوره‌های مهارتی و دوره‌های بین المللی دانشگاه

با توجه به اهمیت یادگیری الکترونیکی برای دانشگاه تهران و نقش این اداره در پیشبرد این مهم از خداوند منان توفیق جناب عالی در این مسئولیت را مسئلت دارم.

با آرزوی توفیق الهی

سید امید فاطمی