پنج استاد پردیس علوم در میان دانشمندان بین المللی یک درصد برتر

طبق آخرین آمار منتشر شده مربوط به دانشمندان یک درصد برتر که در ۱۵ نوامبر ۲۰۱۸ توسط کلاریویت آنالیتیکس اعلام شده است پنج نفر از استادان پردیس علوم در بین دانشمندان یک درصد برتر قرار گرفته‌اند.

این افراد عبارتند از آقایان دکتر محمد رضا گنجعلی، دکتر پرویز نوروزی و خانم دکتر فرنوش فریدبد از دانشکده شیمی و آقایان دکتر سیامک یاسمی و دکتر حسن یوسفی آذری (استاد بازنشسته) از دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر پردیس علوم. لازم به ذکر است که آقای دکتر سیامک یاسمی برای اولین بار در این فهرست قرار گرفته‌اند.

ضمن تبریک به این استادان و همکاران گرامی به اطلاع می‌رساند این اطلاعات هر دو ماه یک بار بروزرسانی می‌شود و در اعلام رتبه بندی ها و آمار فعالیت‌های افراد در بازه ده سال اخیر مد نظر قرار می‌گیرد. برای قرار گرفتن در بین محققین و دانشگاه‌های برتر، افراد یا مؤسسات باید جز یک درصد اول فهرست از لحاظ تعداد ارجاعات باشند و در خصوص کشورها و مجلات در ۵۰ درصد اول قرار گیرند.

این افتخار علمی بزرگ را خدمت این استادان فرهیخته، اعضای محترم هیأت علمی و کارمندان پردیس علوم تبریک عرض نموده و از خداوند متعال آرزوی توفیق روزافزون جامعه علمی کشور را مسئلت داریم.