پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

پذیرش دانشجو در رشته های مختلف تحصیلی ( برای دانشگاه تهران 2 واقع در کرج ) در مقطع کارشناسی ارشد برای نیمسال اول تحصیلی سال 92-91

تاریخ درج خبر: 1391/04/26 |تعداد بازدید خبر: 6690 نسخه چاپی

دانشگاه تهران2 در چارچوب سند چشم انداز بیست ساله کشور، نقشه جامع علمی کشور، برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، سایر اسناد بالادستی حوزه نظام آموزشی عالی کشور و همچنین برنامه استراتژیک دانشگاه در زمینه گسترش آموزش عالی و با هدف پاسخگویی به تقاضای داوطلبان ایرانی و غیر ایرانی، با مصوبه هیات امنای دانشگاه تهران و مجوز شورای گسترش، برای مشارکت در تربیت نیروی انسانی متخصص، توسعه تحقیقات و مشارکت در تولید علم و فناوری و تجاری سازی نتایج تحقیقات و یافته های علمی با کیفیت، قابل رقابت در سطح منطقه و جهان، تاسیس گردیده و از بین داوطلبان واجد شرایط و علاقه مند به تحصیل از طریق بررسی سوابق تحصیلی و مصاحبه حضوری و در صورت اقتضا برگزاری آزمون اختصاصی ورودی، دانشجو می پذیرد.

علاقه مندان می توانند برای اطلاع از نحوه ثبت نام، به سایت اینترنتی دانشگاه تهران مراجعه نمایند.

http:\\ut.ac.ir