برگزاری کارگاه آشنایی با طرح‌های حمایتی کمیسیون اروپا از پژوهش‌های مشترک بین المللی

کارگاه آموزشی با عنوان "پیوستن به برنامه‌های پژوهشی کمیسیون اروپا از طریق محققان آلمانی" در روز سه شنبه در محل وزات علوم، تحقیقات و فناوری و روز چهارشنبه ۱۷ آذر ماه در محل سالن اصلی پردیس علوم با حضور صد نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران و سایر دانشگاه ها برگزار گردید.

در این کارگاه که با حمایت وزارت علوم، ریاست پردیس علوم، معاونت بین الملل و معاونت پژوهشی دانشگاه تهران برگزار گردید مدرسینی از کشور آلمان به توضیح در ارتباط با چگونگی امکان مشارکت در پروژه‌های پژوهشی با حمایت مالی کمیسیون اروپا و انواع فرمت های آن و نحوه پروپوزال نویسی پرداختند. همچنین محققین ایرانی دارای پروژه پذیرفته شده در کمیسیون اروپا نیز در این نشست به انتقال تجربیات به اعضای هیأت علمی محترم شرکت کننده پرداختند.