سخنرانی فیزیک دان برجسته فرانسوی و کاشف سیاره Beta Pictoris b در دانشکده فیزیک پردیس علوم

در تاریخ ۹۷/۱۰/۳۰ خانم دکتر ان-ماری لاگرانژ، کاشف Exoplanet Beta Pictoris b ، با حضور در دانشکده فیزیک دانشگاه تهران برای جمع بسیار بزرگی از علاقه مندان شامل استادان و دانشجویان دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌ها سخنرانی نمودند. این سخنرانی که در زمینه درک فرایندهای شکل گیری ستارگان و سیارها بود مورد استقبال بسیار پرشور استادان، دانشجویان و علاقمندان قرار گرفت. خانم دکتر لاگرانژ که دارنده افتخارات متعدد از جمله عضویت آکادمی علوم فرانسه و شوالیه لژون دنور (Legion d'honneur) هستند یکی از پیشگامان استفاده از تکنیک اپتیک تطبیقی در ستاره شناسی مدرن می‌باشند. در حال حاضر ایشان یکی از برجسته‌ترین ستاره شناسانی هستند که بر روی سیستم‌های سیاره‌ای فراخورشیدی کار می‌کنند.