سوال از شما ... پاسخ از ما

قابل توجه دانشجویان نوورود

برخی سوالات احتمالی شما دانشجویان عزیز در این قسمت پاسخ داده می شود. لطفا در صورتی که سوالی دارید اول به این قسمت مراجعه نمایید و در صورتیکه پاسخ خود را دریافت ننمودید با کارشناسان آموزش مربوطه تماس بگیرید.

این سوالات و پاسخ ها در حال تکمیل است.

1- تاریخ شروع کلاسهای درس دانشجویان ورودی سال 99 از چه زمانی است؟

از روز شنبه مورخ 1399/8/17

2- برنامه هفتگی کلاسهایم را کجا مشاهده کنم؟

از صبح شنبه مورخ 1399/8/17 با مراجعه به آدرس زیر، واحدهای ثبت شده برای نیمسال اول 99 قابل مشاهده است.

سامانه جامع آموزش -  گزارش آموزش- دانشجو- برنامه هفتگی دانشجو

3- آیا لازم است برای ثبت نام حضوری به دانشگاه مراجعه کنیم؟

خیر به دلیل شیوع بیماری کرونا، ثبت نام حضوری به زمان دیگری موکول شده است. تاریخ ثبت نام حضوری متعاقبا از طریق همین سایت اطلاع رسانی می گردد. خواهشمند است از مراجعه حضوری اکیدا خودداری گردد.

4- نحوه شرکت در کلاسها چگونه است؟

راهنمای ورود به کلاسهای مجازی در اطلاعیه شماره 2 وبگاه پردیس علوم درج شده است.

5- برای اخذ تاییدیه معافیت تحصیلی چه کار کنم؟

لازم است پذیرفته شدگان ذکور با مراجعه به سایت epolice.ir مشخصات و درخواست خود را برای دریافت تاییدیه معافیت تحصیلی ثبت نمایند.

6- چگونه می توان  با کارشناسان آموزش دانشکده تماس گرفت؟

دانشجویان می توانند سوالات و اشکالات احتمالی خود را از طریق ایمیل با کارشناسان آموزش دانشکده مطرح و پاسخ لازم را دریافت نمایند. آدرس ایمیل و تلفن تماس تمامی کارشناسان آموزش و تحصیلات تکمیلی پردیس علوم در وبگاه پردیس علوم ثبت شده است.