فراخوان ثبت نام اولین دوره بورسیه کتاب ویژه دانشجویان برتر ورودی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه تهران

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از دانشجویان برتر ورودی مقطع کارشناسی دانشگاه تهران جهت ثبت نام در اولین دوره بورسیه کتاب ویژه دانشجویان برتر ورودی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه تهران دعوت به عمل می‌آورد.

بنیاد علمی آموزشی قلم چی حامی اولین دوره بورسیه کتاب ویژه دانشجویان برتر ورودی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه تهران است که تعداد ۱۵۰۰ نفر از دانشجویان برتر ورودی جدید سال ۱۳۹۹ را بورسیه کتاب می‌نماید. پذیرفته شدگان این بورسیه در دو ترم تحصیلی و در هر ترم مبلغ ۴۰۰ هزار تومان کتاب‌های درسی دریافت خواهند کرد.

الف) شرایط ثبت‌نام

• دانشجویان ورودی جدید مقطع کارشناسی بر اساس بالاترین رتبه‌های آزمون سراسری هر رشته؛
  • ثبت‌نام درسایت معاونت دانشجویی دانشگاه تهران؛
  • انتخاب کتاب‌های درسی مورد نیاز پذیرفته‌شدگان درسایت بنیاد حامیان دانشگاه تهران.

ب) نکات مهم

• بورسیه کتاب بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی در دو ترم تحصیلی و هر ترم به مبلغ ۴ میلیون ریال به ۱۵۰۰ نفر از پذیرفته‌شدگان نهایی اهدا می‌شود؛
  • سهمیه هر رشته به میزان ۳۰ درصد تعداد دانشجویان ورودی با اولویت نمره آزمون سراسری کشوری است؛
  • زمان ثبت‌نام از تاریخ ۲۶/‏۰۸/‏۱۳۹۹ تا ۰۲/‏۰۹/‏۱۳۹۹‬ خواهد بود.

دانشجویان برتر ورودی جدید سال ۱۳۹۹ در زمان اعلام شده می‌توانند با مراجعه به بخش ثبت‌نام «بورسیه کتاب»، اقدام لازم را به‌عمل آورند.