پیام تسلیت هیات رئیسه پردیس علوم در پی درگذشت دکتر سید محمدکاظم نایینی، استاد پیشکسوت پردیس علوم

استاد برجسته و پیشکسوت دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر پردیس علوم، دکتر سید محمدکاظم نایینی، دعوت حق را لبیک گفت.
آن مرحوم که از مفاخر آموزش عالی کشور بود، علاوه بر سال‌ها تلاش در کسوت استادی دانشکده ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر پردیس علوم، از جمله مدیران ارشد نظام آموزش عالی کشور بود که عمر گرانقدر خود را در راه برنامه‌ریزی برای اعتلای نظام آموزش عالی و دانشگاهی صرف کرد. سال‌ها خدمت در مناصب مختلف اجرایی آموزش عالی در وزارت علوم و هم چنین ستادهای ملی آموزش عالی کشور، از جمله خدمات ارزشمند و باقیات الصالحات عمر پربرکت ایشان است.
هیأت رئیسه پردیس علوم، درگذشت این چهره ماندگار آموزش عالی را به خانواده معزّی، عموم استادان، دانشجویان و کارگزاران آموزش عالی تسلیت گفته، برای روح آن مرحوم رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان ایشان، به خصوص فرزند گرامی‌شان، جناب آقای دکتر سید امید نایینی، استاد محترم دانشکده فنی دانشگاه تهران، صبر و سلامتی از خداوند متعال مسألت می‌نماید.