اخبار و اطلاعیه ها اخبار و اطلاعیه ها

آیتم در هر صفحه 10
از 7

آقای دکتر بهمن زینلی به عنوان رئیس دانشکده زیست شناسی پردیس علوم منصوب شدند

به پیشنهاد رئیس پردیس علوم و با حکم رئیس دانشگاه تهران؛‌ آقای دکتر بهمن زینلی به عنوان رئیس دانشکده زیست شناسی پردیس علوم منصوب شدند. متن حکم به این شرح است:

"احتراماً، با توجه به توان علمی و تجارب ارزشمند جنابعالی و بنا بر پیشنهاد رئیس محترم پردیس علوم دانشگاه تهران، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به مدت سه سال به عنوان رئیس دانشکده زیست‌شناسی پردیس مذکور منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از پروردگار متعال و همیاری دانشگاهیان فرهیخته، مؤمن و متعهد، در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله موفق و موید باشید.

از جناب‌عالی انتظار دارد با برنامه‌ریزی دقیق و عملیاتی، دانشگاه را در تحقق بخشیدن به اهداف راهبردی برنامه جامع سوم در جهت نقش آفرینی بیشتر در عرصه بین‌الملل، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و ارتقای جایگاه اخلاق و مسئولیت‌پذیری اجتماعی یاری فرمائید."

ضمن عرض تبریک؛‌ برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون داریم.