آئين ورودي نو دانشجويان مقطع كارشناسي دانشكدگان علوم برگزار شد

گردهمايي آئين استقبال از دانشجويان نو ورود دانشكدگان علوم، دوشنبه ۱۴ آبان‌ماه ۱۴۰۳ با حضور رئيس،

معاونان آموزشي و پژوهشي و جمعي از استادان دانشكدگان علوم به همراه دانشجويان ورودي سال تحصيلي جاري در سالن دهشور برگزار شد..

در اين گردهمايي دكتر رضا عامري، رئيس دانشكدگان علوم ضمن خير مقدم به دانشجويان جديد و تبريك به مناسبت ورود به دانشگاه تهران گفت: «ورود به دانشگاه تهران كه دانشگاه نخست كشور است، كار آساني نيست و شما در يك رقابت سخت توانستيد به بهترين دانشگاه كشور وارد شويد، حضور شما در دانشكدگان، دوران دانشجويي ما استادان را تداعي مي‌كند و به تجربه مي‌توان گفت كه نقطه عطفي در زندگي شما خواهد بود بنابراين اين فرصت را بايد غنيمت شماريد».

رئيس دانشكدگان علوم افزود: ورود شما به دانشكدگان علوم نشان دهنده اين است كه ضمن برخورداري از يك استعداد خوب توان، پشتكار و برنامه‌ريزي دقيقي نيز داشته‌ايد كه الان آغاز فعاليت و تلاش شما براي دستيابي به هدف اصلي‌تان است، در دانشكدگان معمولاً با دو دسته دانشجو روبرو هستيم، دسته نخست با شناخت و علاقه‌مندي و برنامه مشخص و هدفمند رشته تحصيلي خود را انتخاب كرده‌اند و مي‌دانند كه چگونه به هدف برسند. و اما دسته دوم دانشجوياني هستند كه پس از وارد شدن به دانشگاه به دليل اينكه از قبل شناخت دقيقي نداشته‌اند با دشواري‌هايي از لحاظ آموزشي و محيط دانشگاه روبرو مي‌شوند، در اينجا توصيه ما به عنوان استاد، حضور منظم و به موقع شما در كلاس و پيگيري موارد آموزشي مختص به رشته تحصيلي از اهميت بسياري برخوردار است كه موفق به گذراندن واحدهاي درسي در موعد مشخص در بازه زماني ۸ يا ۹ ترم فارغ‌التحصيل شويد

وي در بخش ديگري از سخنان با اشاره به جامع بودن دانشگاه تهران گفت: «برخي دانشگاه‌ها در همه زمينه‌ها رشته تحصيلي ندارند، به طور مثال يا صنعتي هستند يا مثلاً هنري و … در واقع در حوزه خاص دانشجو پرورش مي‌دهند ولي دانشگاه تهران، يك دانشگاه جامع است كه داراي تمامي رشته‌ها از جمله علوم انساني، علوم پايه، دامپزشكي، فني، كشاورزي، هنر است كه دانشجويان مي‌توانند از اين فرصت جامع بودن و برنامه‌هاي آموزشي مثل دوره‌هاي كهاد و دووجهي كه صرفاً در دانشگاه تهران ارائه مي‌شود، استفاده كنند».

دكتر عامري ارتباطات اجتماعي بين دانشجويان را مهم برشمرد و گفت: «ايجاد ارتباط بين دانشجويان در محيط دانشگاه و فعاليت ايشان در قالب انجمن‌هاي علمي و تشكل‌ها است كه تمريني براي مهارت آموزي به‌منظور انجام فعاليت‌هاي گروهي است كه در اين خصوص دانشكدگان، تا حد امكان اين بستر را فراهم كرده است. رتباط با استادان مشاور از ديگر برنامه‌هاست كه به دانشجويان در زمينه مسائل آموزشي مثل انتخاب واحد و آشنايي با رشته‌هاي درسي، راهنمايي‌هاي بسيار خوبي مي‌رسانند.

وي در ادامه ماهيت علوم پايه را بسيار متفاوت از ساير رشته‌ها توصيف كرد و هدف علوم پايه را پرورش افراد با تخصص‌هاي ويژه‌اي دانست كه بتوانند در آينده به عنوان پژوهشگر و دانشمند خدمات علمي و پژوهشي به كشور برسانند.

در ادامه مراسم، دكتر شاكري، معاون آموزشي دانشكدگان ضمن معرفي اين معاونت و كارشناسان مربوط به حوزه مختلف آن، گزارش مختصري از آئين‌نامه‌هاي آموزشي، ويژگي‌هاي دوره كهاد و بحث دانشجوي ساعد و كوشا كه فقط ويژه دانشگاه تهران هست توضيحاتي ارائه كرد.

و دانشجويي و فرهنگي دانشكدگان علوم در سخناني ضمن خير مقدم به دانشجويان به معرفي بخش‌هاي مختلف اين معاونت‌ها و وظايف مشخص كارشناس مربوط به هر واحد و حوزه تخصصي آنها به منظور آشنايي دانشجويان جديد پرداختند.

همچنين در اين مراسم رؤساي دانشكده‌هاي شيمي، رياضي، فيزيك، زمين‌شناسي، زيست‌شناسي و بيوتكنولوژي با نمايش اسلايد به معرفي دانشكده خود پرداختند.

همچنين در اين مراسم نمايندگان انجمن‌هاي علمي دانشكده، شوراي صنفي دانشجويي، انجمن اسلامي و بسيج دانشجويي در لابي دانشكدگان در ميزهاي خدمت به منظور آشنايي نو دانشجويان با تشكل‌هاي دانشكده حضور داشتند.

در فواصل برنامه گروه موسيقي دانشجويان به اجراي موسيقي سنتي پرداخت و نيز فيلمي از معرفي دانشكدگان علوم و موفقيت‌هاي علمي اين دانشكدگان به نمايش درآمد.

در حاشيه مراسم، نمايندگان انجمن‌هاي علمي دانشكده، نشريات دانشجويي، انجمن اسلامي و بسيج دانشجويي در لابي دانشكدگان در ميزهاي خدمت به منظور آشنايي نو دانشجويان حضور داشتند


 


 


 


 


 


​​​​​​​