آئين ورودي نو دانشجويان تحصيلات تكميلي دانشكدگان علوم، روز دوشنبه هفتم آبان ماه ۱۴۰۳ با حضور حدود ۳۰۰ نفر از دانشجويان جديد، هيأت رئيسه، مديران آموزشي، پژوهشي، دانشجويي و استادان به منظور آشنايي دانشجويان با دانشكدگان علوم در تالار دهشور برگزار شد.


 

در اين مراسم، دكتر رضا عامري، رئيس دانشكدگان علوم، در سخناني ضمن خيرمقدم به نودانشجويان به تشريح امكانات اين دانشكدگان پرداخت. وي در بخش ديگري از سخنانش بر ويژگي منحصر به فرد دانشجويان علوم پايه تاكيد كرد و گفت: «دانشگاه تهران به‌عنوان يكي از قديمي‌ترين و با افتخارترين دانشگاه‌هاي كشور هست كه همين چندي پيش نودمين سال تأسيس اين دانشگاه را جشن گرفتيم. دانشگاه تهران علاوه بر اينكه يك دانشگاه جامع و مادر هست، نزديك به 55000 دانشجو و 2600 عضو هيأت علمي تمام وقت دارد، پايه و اساس براي آموزش عالي كشور نيز بوده است. بناي بسياري از رشته‌هاي تحصيلي از همين علوم پايه و فني و پزشكي پايه‌گذاري شده و دانش آموختگان بسياري داريم كه در دانشگاه‌ها مراكز پژوهشي و حتي در خارج از كشور جزو بزرگان و افتخارات هستند.


 

رئيس دانشكدگان علوم رشد اجتماعي دانشجويان تحصيلات تكميلي علوم پايه را از ديگر ويژگي‌هاي اين دانشكدگان برشمرد. وي همچنين براي دوره تحصيلات تكميلي به مواردي همچون آماده بودن بستر براي پژوهش‌هاي گسترده‌تر، نوآوري و دستاوردهاي علمي و چاپ مقالات در مجلات بين‌المللي در دانشكدگان علوم اشاره كرد.


 

دكتر عليرضا شاكري، معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشكدگان، در سخناني به معرفي اين معاونت و كارشناسان و زمينه فعاليت آنها و راهنمايي توسط ايشان توضيحاتي ارائه كرد. همچنين با اشاره به اينكه آئين‌نامه‌هاي آموزشي بسيار شفاف هستند و از طريق سامانه‌هاي آموزشي قابل دسترس هستند و تاكيد كرد كه درخواست‌ها بايد به ثبت سيستم بهستان برسد تا كارشناسان بتوانند به موارد رسيدگي كنند.


 

دكتر بهناز بخشنده، معاون دانشجويي و فرهنگي دانشكدگان، ديگر سخنران اين مراسم بود كه ضمن خوشامد گويي به دانشجويان، عنوان نمود كه معاونت دانشجويي و فرهنگي در دو حوزه با همكاري كارشناسان اين معاونت خدمات ارائه مي‌دهند: ۱ حوزه امور رفاهي به منظور تسهيل آموزش دانشجويان، ۲ حوزه توانمندسازي دانشجويان براي كسب مهارت‌هاي جديد و ايجاد اشتغال و با هدف افزايش انگيزه و اشتياق شما براي ادامه تحصيل. معرفي هشت انجمن علمي دانشجويي، چهار نشريه دانشجويي و چهار تشكل اسلامي دانشجويي، حوزه شاهد و ايثارگر و حوزه تربيت بدني از ديگر صحبت‌هاي ايشان بود.

دكتر بخشنده در ادامه با اشاره به ايجاد انجمن جديد در حوزه تحصيلات تكميلي انجمن علمي دانشجويي مهندسي بافت و پزشكي بازساختي اشاره و از دانشجويان درخواست كرد كه در زمينه‌هاي فعاليت‌هاي علمي توانايي‌هاي خود را ارتقا دهند.


​​​​​​​

همچنين در اين مراسم رؤساي دانشكده‌هاي شيمي، رياضي، فيزيك، زيست‌شناسي و بيوتكنولوژي با نمايش اسلايد به معرفي دانشكده خود پرداختند.

همچنين در اين مراسم نمايندگان انجمن‌هاي علمي دانشكده، نشريات دانشجويي، انجمن اسلامي و بسيج دانشجويي در لابي دانشكدگان در ميزهاي خدمت به منظور آشنايي نودانشجويان حضور داشتند.

در فواصل برنامه گروه موسيقي دانشجويان به اجراي موسيقي سنتي پرداختند و نيز فيلمي از معرفي دانشكدگان علوم و موفقيت‌هاي علمي اين دانشكدگان نيز به نمايش درآمد.

در حاشيه اين مراسم، بنياد حاميان دانشكدگان علوم و بنياد فرهنگي جميلي بيش از يكصد نفر از نودانشجويان ضمن دريافت هديه مشخصات خود را به اين بنياد براي ارتباط بيشتر در آينده ارائه دادند.

 

آدرس کوتاه این خبر: https://science.ut.ac.ir/article/21248186